| | Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam | |
|
|
| Author | Message |
|---|
phantom. Advanced Member

Gender:  Location: Kod Amidze Idriza Age: 23 Humor: Tumor Posts: 657
 | Subject: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Tue Nov 03, 2009 1:07 pm | |
| Evo prodajem sve vrste podloga za misheve. A od misheva prodajem: Razer Diamondback 3g Razer Mamba (wireless) Razer Orochi Razer Lachesis Logitech (sve vrste) Takodjer ako trebate steam za cs 1.6 800 dinara. A vratili su mi lovu za steam pa cu kupit par komada i podijelit za community  |
|
 | |
MaL1 CayKo <3 allex Advanced Member

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Tue Nov 03, 2009 9:07 pm | |
| daj mambu za 8 000  |
|
 | |
phantom. Advanced Member

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Tue Nov 03, 2009 10:52 pm | |
| hmm,a jesi ti siguran da ce ti to doc za vrijeme koje tebi treba  |
|
 | |

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Tue Nov 03, 2009 11:51 pm | |
| ma samo mi nadji mambu za 8 000 onu orginal ko sto ima u mihaus,inije mi bitno vreme niti nista!!! |
|
 | |
d3n1 Administrator

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Wed Nov 04, 2009 12:17 am | |
| ko sto ima u milhaus  |
|
 | |

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Wed Nov 04, 2009 10:19 am | |
| ee ako imas Razer Mantis Speed podlogu,treba mi,a cuo sam da je nema vise u prodaju pa ako imas ti  |
|
 | |
phantom. Advanced Member

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Wed Nov 04, 2009 1:48 pm | |
| imam polovnu,msm nije istrosena ali je koristena  ... a za mambu neznam jel ko u milhaus ali je ista ko ona na razerovoj stranici  |
|
 | |

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Wed Nov 04, 2009 4:14 pm | |
| ok,napisi mi za kolko ce das mambu i mantis |
|
 | |
PSYCHO-KID New Member

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Fri Nov 06, 2009 7:04 pm | |
| kolko je ti je lachesis-mamba i goliathus control |
|
 | |
Jollex Advanced Member

| Subject: Re: Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam Fri Nov 06, 2009 7:08 pm | |
| Phatom i ja mozemo da otvorimo fabriku miseva i podloga ahahaha  |
|
 | |
| | Prodajem Podloge za misha i Misheve :) + Steam | |
|